Solcellebatteri fra XOLTA

Følg med her, og bliv klogere på batteriet og dets fordele

Brug din strøm bedst muligt med en batteri fra XOLTA

Udover at være lydløse og have et enkelt dansk design, så er XOLTA BAT-5 og XOLTA BAT-10 med til at spare dig penge på din købte el. De gemmer nemlig den solenergi, som er til overs, så du kan bruge den senere. På den måde udnytter du din egen solenergi bedst muligt og trækker mindre på elnettet.

Batteriet fra XOLTA har en indbygget inverter. Du får det monteret i en solid galvaniseret stål-inderkasse, som kan sidde udendørs hele året rundt – uanset vejr og temperatur. Det er den designet til at kunne klare, og samtidig holder den en god temperatur udenpå. Den kan godt klare at få lidt hug, for den er designet som en hårdfør beskyttelseskasse. Du kan få den i to forskellige farver.

Indeni sidder inverteren med de vigtige batteridele – de sikre LFP battericeller, som bliver styret af et Battery Management System (BMS) fra Lithium Balance – et af de sikreste på markedet, hvor Lithium Balance er førende leverandør på verdensplan.
Vi anbefaler, at du placerer det udenfor – allerhelst på en mur, som vender mod nord eller øst eller alternativt i din carport.

j

Du har mulighed for at følge med i din solenergi og dit forbrug gennem en web app. Her kan altid gå ind og se, hvor meget energi dit anlæg laver, hvor meget energi det gemmer, hvor meget strøm du får fra dit anlæg, og hvor meget du trækker på elnettet. Derudover kan du holde øje med dit CO2-forbrug – hvor meget du sparer der, og hvor mange penge du dermed sparer.

Normalt anbefaler vi et batteri på 5 kWh. Det er et anlæg på 4-6 kWp. Hvis batteriet lagrer så meget strøm, at det bliver helt ladet op, sender den resten afsted ud på elnettet. Den strøm bliver afregnet til markedspris af din elleverandør.

Med de stigende og svingende priser vi ser i dag, kan du derfor med fordel overveje et batteri på 10 kWh. Det batteri kan du nemlig indstille til at gemme din solenergi til tidspunkter, hvor strømmen er dyr, mens du trækker på elnettet, når strømmen er billigere. Det er smart, det er økonomisk, og den kan gøre det helt automatisk, uden du behøver holde øje med elpriserne.

Hvis du vil vide mere, så klik dig ind på XOLTAs egen hjemmeside her: www.xolta.dk,
eller læs nærmere i vores cases.

  • Inderkasse i galvaniseret stål
  • Yderskal i malet eller anodiseret aluminium
  • Vægt: 70kg (5kWh), 105kg (10kWh)
  • Mål (i mm): H772 x B664,5 x D259,5

IP55 (støvsikker og spuletæt)

Musestille – ingen høje lyde fra batteriet

Nærmest intet tab af strøm pga. minimalt standbyforbrug

Over 6000 cycles med 70% tilbageværende kapacitet

Særligt tilpasset til det kølige nordeuropæiske vejr

Et batteri i moduler, så det kan sættes sammen efter behov

Kontakt os her

Skriv gerne til os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig.